Nakamura Admin
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 27 Localizare : Butterfly World Rang in Butterfly World : Gardian de Cristal Tara : Puncte : 161 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Ora de Magie-Practica II Mar Iul 07, 2009 1:55 pm | |
| Nakamura mergea impreuna cu Bella pe hol ajungand la biroul directoarei. -Buna ziua,zise Nakamura batand in usa,insa nu era nimeni acolo. Fetele intrata si incepura sa se uite dupa catalog,dar mai ales dupa tablou. | |
|
Bella Admin
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Localizare : Butterfly World Rang in Butterfly World : Gardian de Cristal Tara : Puncte : 159 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Ora de Magie-Practica II Mier Iul 08, 2009 12:49 pm | |
| -Uite catalogul si dosarul albastru...dar nu vad tabloul. Bella cerceta mai cu atentie apoi vazu un tablou acoperit cu o bucata de material alb,sprijinit de un dulap. -Asta e,zise Bella in timp ce a luat materialul de pe el. | |
|
Nakamura Admin
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 27 Localizare : Butterfly World Rang in Butterfly World : Gardian de Cristal Tara : Puncte : 161 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Ora de Magie-Practica II Mier Iul 08, 2009 12:52 pm | |
| -Hmmm...zise Nakamura.Asta e imaginea...Cred...Dar ce vrea sa simbolizeze?Si de ce am visat-o eu? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ora de Magie-Practica II | |
| |
|