Bella Admin
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Localizare : Butterfly World Rang in Butterfly World : Gardian de Cristal Tara : Puncte : 159 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Personajul favorit Sam Iul 04, 2009 4:44 pm | |
| Personajele mele favorite sunt Sailor Moon pentru ca desi la inceput este foarte plangacioasa ea va invata sa devina o eroina si o prietena adevarata si Sailor Mars pentru ca este frumoasa si puternica.De asemenea imi mai place si de Sailor Saturn pentru ca este draguta ,foarte puternica si misterioasa.Cred ca o voi alege pe Sailor Mars. | |
|
Akihara Moderator
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 30 Rang in Butterfly World : Gardian de Cristal Tara : Puncte : 118 Data de inscriere : 30/06/2009
| Subiect: Re: Personajul favorit Sam Iul 04, 2009 6:04 pm | |
| Mie imi plac -Sailor Jupiter pentrupersonalitatea ei baietoasa dar si pentru faptul ca poate fi si putin feminina si stie sa se descurce singura in viata. -Sailor Saturn pentru ca e o persoana foarte de treaba, misterioasa si gata sa-si ajute prietenii. -Sailor Mars pentru personalitatea ei independenta si puternica. In cele din urma o aleg pe Sailor Jupiter. | |
|
Nakamura Admin
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 27 Localizare : Butterfly World Rang in Butterfly World : Gardian de Cristal Tara : Puncte : 161 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Personajul favorit Sam Iul 04, 2009 7:12 pm | |
| Acum vin si eu si trantesc o parere diferita...Deci,eu o aleg pe Sailor Saturn,pentru ca imi place cum arata si ca este misterioasa.Mi-ar mai placea si Sailor Moon pentru ca este o prietena buna. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Personajul favorit | |
| |
|