Bella Admin
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Localizare : Butterfly World Rang in Butterfly World : Gardian de Cristal Tara : Puncte : 159 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Cat % esti EMO? Joi Iul 02, 2009 4:54 pm | |
| Puteti face testul de aici : http://testemo.tk/Rezultatul meu: Esti 15% EMO Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat... YuY!!!Nu-s Emo!!!
Ultima editare efectuata de catre Bella in Sam Iul 04, 2009 4:33 pm, editata de 1 ori | |
|
Nakamura Admin
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 27 Localizare : Butterfly World Rang in Butterfly World : Gardian de Cristal Tara : Puncte : 161 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Cat % esti EMO? Vin Iul 03, 2009 10:39 am | |
| Esti 1% EMO Forta de neoprit. Esti foarte tare! Daca ti se intampla ceva rau, te ridici, te scuturi si mergi mai departe. Ce mare lucru, nu? Bine lucrat! Tine-o tot asa. Multumesc ca ai jucat... Ce tare! Nu sunt EMO!
Ultima editare efectuata de catre Nakamura in Sam Iul 04, 2009 11:51 am, editata de 1 ori | |
|
Akihara Moderator
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 30 Rang in Butterfly World : Gardian de Cristal Tara : Puncte : 118 Data de inscriere : 30/06/2009
| Subiect: Re: Cat % esti EMO? Vin Iul 03, 2009 3:08 pm | |
| Esti 60% Emo. Ha Ha ! Ar trebui sa-ti gasesti un hobby. OK, tocmai ti s-au dat papucii, asta nu insemna ca trebuie sa te comporti de parka viata e mizerabila. Revino-ti si straduiete-te mai mult de acum inainte, ok? Mersi...
wow, data trecuta cand l-am facut mi-a iesit mai mult o.O but still I'm not emo | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cat % esti EMO? | |
| |
|